top of page

Geautomatiseerde en handmatige houten en alu poorten van topkwaliteit.

Een prachtige poort die u toegang geeft tot uw oprit? Dat geeft een onnavolgbare stijl aan de uitstraling van uw woning. En bij het plaatsen van zo'n poort helpen wij u graag.

Voor uw poort werken we samen met Houtland en Toppoort uit Dendermonde. Daar is een hele ruime keuze aan houten poorten (grenen, padouk, kastanje, thermowood, ...) en aluminium poorten. U kan het hele aanbod bekijken op www.houtland.info of www.toppoort.be. Vermeld gerust dat u via Gunther bij hen bent terecht gekomen.

Wij plaatsen de gekozen poort heel vakkundig voor u, mét of zonder automatisatie.Voor de geautomatiseerde poorten werken we met Roger Automatisatie, de beste technologie op de markt. Parlofonie, videofonie en klavier zijn mogelijkheden voor toegang.Dankzij zijn jarenlange ervaring als elektro-technieker weet Gunther raad met elk mogelijk probleem in verband met automatisatie.

Een geautomatiseerde of manuele houten of aluminium poort vakkundig laten plaatsen in de regio Dendermonde - Aalst - Wetteren - Lede - Lebbeke - Berlare? Dan mag je blindelings vertrouwen op Gunther De Vis van Tuinconcept DVG.

Plaatsing & automatisatie van houten en aluminium poorten door een vakman

Onze leveranciers/fabrikanten:

Houtland
Roger Belgium
Toppoort

Onze leveranciers/fabrikanten:

Tuinconcept DVG plaatst uw poorten en automatiseert ze naar wens. 

Vraag vandaag nog meer informatie via de contactpagina

TUINCONCEPT DVG

bottom of page